Een mooi ervaringsverhaal

Gepubliceerd op 20 september 2022 om 15:06

In samenwerking met kinderrevalidatiecentrum Reigerbos in Goes heb ik een aantal maanden terug een 8 weken durende rolstoel clinic aan Jochem gegeven. Jochem had tot dat moment altijd met anti-kiep wieltjes gereden, wat zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld op twee wielen te kunnen balanceren aanzienlijk beperkte.

Gaandeweg het proces van de clinic nam Jochem het dappere besluit om in principe zonder anti-kiep wieltjes te gaan rijden. En vanaf dat moment ging er voor Jochem in kleine stapjes een hele nieuwe wereld open.

In de link hieronder vertelt Jochem in zijn eigen woorden wat zijn ervaringen met de rolstoel clinic waren, en wat het hem gebracht heeft.

Ervaringsverhaal Van Jochem
PDF – 179,2 KB 183 downloads

Wanneer iemand in amper een paar maanden tijd zo’n sterke ontwikkeling doormaakt van niet kunnen of durven balanceren op twee wielen, naar, deze manoeuvre volledig zelfstandig uit kunnen voeren, dan is het onwijs gaaf daar getuige van te mogen zijn.

Chapeau Jochem!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een rolstoel clinic, of wil je over een ander onderwerp van gedachten wisselen? Dan zie ik je reactie met belangstelling tegemoet!

* Met toestemming van alle betrokkenen deel ik Jochem’s ervaringsverhaal en het hier getoonde beeldmateriaal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.